Κύπρος και Noble Energy: "Προχωρούμε σίγουρα για την γεώτρηση στο «Οικόπεδο 12»" - Πρεσβεία των ΗΠΑ: Το τελευταίο δεκαήμερο ξεκινάει το γεωτρύπανο

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με δυο δηλώσεις με ιδιαίτερη σημασία. Η μια, αυτή του εκπροσώπου της εταιρείας Noble Energy που ...


Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με δυο δηλώσεις με ιδιαίτερη σημασία. Η μια, αυτή του εκπροσώπου της εταιρείας Noble Energy που έχει αναλάβει τις έρευνες στην εφημερίδα Φιλελεύθερος και δείχνει ότι πλέον έχει εμπλακεί και το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ:
“Παρακολουθούμε τις απειλές της Τουρκίας, είμαστε όμως και σε επαφή με το Στέϊτ Ντιπάρμετ στις ΗΠΑ και όπου αλλού χρειάζεται, απευθυνθήκαμε στα Ηνωμένα Έθνη και σίγουρα προχωρούμε για την γεώτρηση στο «Οικόπεδο 12».”
Η δεύτερη είναι αυτή του επιτετραμμένου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λευκωσία ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το γεωτρύπανο ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε διαδοχικά «προγεύματα εργασίας» στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, το θέμα συζητήθηκε και ενημερώθηκαν αρχηγοί και υψηλόβαθμα στελέχη κομμάτων και άλλοι παράγοντες της Κύπρου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item