Δείτε LIVE την ομιλία Παπανδρέου - Νέα "επίθεση" φόρων από Βενιζέλο στα ακίνητα

Με φόντο την ανακοίνωση νέων μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκινά η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕ...


Με φόντο την ανακοίνωση νέων μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκινά η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.Τεράστια σημασία έχουν οι επαφές Παπανδρέου Σαμαρά Βενιζέλου πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να δεχτεί λίγες ερωτήσεις, περίπου 10 σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το ΝΤΟΥ που υποσχέθηκε ο Ε.Βενιζέλος θα γίνει αλλά όχι κατά των αγορών, αλλά κατά των ακινήτων όλων των Ελλήνων.

Όπως διαρρέεται νέα έκτακτη εισφορά περιμένει ΌΛΟΥΣ τους ιδιοκτήτες ακινήτων με στόχο την είσπραξη 2,5 δις ευρώ.
Το σχέδιο Βενιζέλου σημαίνει φορολόγηση από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο σε κάθε ακίνητο είτε αφορά πρώτη κατοικία είτε ακόμα και επαγγελματική στέγη.Το πλέον πιθανό είναι τα ποσά αυτά να τα πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.Το τέλος αυτό κατά μέσο όρο θα είναι 4 ευρώ το τετραγωνικό και θα εξοφληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Θα κυμαίνεται από 0,5 ευρώ για τις φθηνές περιοχές και θα φτάνει έως και 10 ευρώ για τα Βόρεια Προάστια.

Την πρώτη χρονιά το ποσό αυτό θα πρέπει να εξοφληθεί εφάπαξ έως και τον Φεβρουάριο, ενώ του χρόνου οι φορολογούμενοι θα ..διευκολυνθούν με δόσεις.Θα κοπεί ένας μισθός από όλους τους αιρετούς του Δημοσίου όπως πολιτικούς, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλους τους υψηλούς αξιωματούχους! 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item