Ο Πούτιν με το μέρος των blog. Προτρέπει να μην μπουν περιορισμοί στην ελευθερία της έκφρασης!

Ο Πούτιν σε επίσκεψη σε σχολείο, μιλώντας με τα παιδιά ανέφερε πως η κάθε κυβέρνηση έχει τα μέσα για να περιορίσει την "ελευθερ...


Ο Πούτιν σε επίσκεψη σε σχολείο, μιλώντας με τα παιδιά ανέφερε πως η κάθε κυβέρνηση έχει τα μέσα για να περιορίσει την "ελευθερία" και να επιβάλει τον έλεγχο στο Διαδίκτυο, αλλά τόνισε ότι θα ήταν λάθος να το πράξει.

"Στον σύγχρονο κόσμο δεν μπορείς να περιορίσεις τίποτα, θα πρέπει απλά να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά στον τομέα αυτό", δήλωσε, προφανώς υπαινισσόμενος ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει καλύτερη χρήση του Διαδικτύου για να αντιμετωπίσει την κριτική που δέχεται από πολλούς "μπλόγκερς" και διάφορους διαδικτυακούς τόπους.
Ο Πούτιν, απαντώντας στην ερώτηση ενός μαθητή για πιθανούς περιορισμούς στο Διαδίκτυο, δήλωσε ότι οι περιορισμοί δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση διαφορών φαινομένων...
"Είναι αδύνατον να το μπλοκάρεις αυτό, είναι απλά απαραίτητο να δημιουργηθεί κατανόηση στους ανθρώπους, για να διαμορφώσουν μια εσωτερική απόρριψη τέτοιων πραγμάτων", φέρεται ότι δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και Ιnterfax.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item