Αυστηρές απαγορεύσεις από αύριο στην Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ

Μπορεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης να εγκαινιάζεται το ερχόμενο Σάββατο, όμως από αύριο το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από τις εγκατα...


Φωτογραφία αρχείου
Μπορεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης να εγκαινιάζεται το ερχόμενο Σάββατο, όμως από αύριο το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από τις εγκαταστάσεις της, μπαίνει σε «τροχονομικό» κλοιό, με αυστηρές απαγορεύσεις για τη στάση και τη στάθμευση.
 Η Τροχαία Θεσσαλονίκης με χθεσινή ανακοίνωσή της, τονίζει ότι "στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 76ης ΔΕΘ, των παράλληλων  εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων - πορειών", θα απαγορεύσει ακόμη και τη στάση των αυτοκινήτων από σήμερα το πρωί στις 6  συνεχώς έως και τις 2 το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.
  
Οι δρόμοι που θα ισχύσουν τα απαγορευτικά μέτρα της τροχαίας είναι:
 . Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της Αγίου Δημητρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου.
 . Η Εγνατία, από την Πλατεία Συντριβανίου μέχρι το ύψος της Γ΄Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα δυτικά της πόλης.
  
Οι οδηγοί θα πρέπει να πάρουν τα σταθμευμένα οχήματά τους από τους δρόμους αυτούς, ενώ σε επιφυλακή θα είναι οι γερανοί της αστυνομίας, προκειμένου να "σηκώσουν" όσα αυτοκίνητα δεν απομακρυνθούν εγκαίρως.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item