Απάντηση της Κύπρου στις απειλές των Τούρκων!

Μετά τις σπασμωδικές κινήσεις και ανακοινώσεις των Τούρκων περί στρατιωτικών κινήσεων εάν η Κύπρος προσπαθήσει να προχωρήσει σε ανα...


Μετά τις σπασμωδικές κινήσεις και ανακοινώσεις των Τούρκων περί στρατιωτικών κινήσεων εάν η Κύπρος προσπαθήσει να προχωρήσει σε αναζήτηση υδρογονανθράκων τώρα η Κύπρος ανταπαντά.Εντελώς απαράδεκτες χαρακτήρισε η Λευκωσία τις απειλές της Τουρκίας αναφορικά με τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας για υδρογονάνθρακες στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη.
Ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χριστοφίδης δήλωσε ότι οι απειλές της Άγκυρας αποτελούν και πρόκληση τόσο για τα Ηνωμένα Έθνη όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και οι δύο οργανισμοί, είπε, πρέπει να τοποθετηθούν με σαφήνεια απέναντι στις τουρκικές απειλές. Ο κ. Χριστοφίδης πρόσθεσε, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα καταστεί όμηρος των τουρκικών απειλών.
Εξ άλλου, τόνισε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να συνεχίζει της ενταξιακές της διαπραγματεύσεις, την ώρα που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item