Μόσιαλος:"Με εντολή Παπανδρέου δεν μεταδόθηκε το μήνυμα των φοιτητών"

Μυστήριο και ερωτήματα προκαλεί η καθυστερημένη κατά μιάμιση ώρα μετάδοση του  νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ   ύστερα από τη 40...

ΑΙΣΧΟΣ: Η ΕΡΤ δεν μετέδωσε την δήλωση του εκπρόσωπου των φοιτητών (vid)

Μυστήριο και ερωτήματα προκαλεί η καθυστερημένη κατά μιάμιση ώρα μετάδοση του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ ύστερα από τη 40λεπτη κατάληψη που πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών στο στούντιο 1 της ΕΡΤ, ένα λεπτό πριν από την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, κ.Λ.Ταγματάρχης διαβεβαίωσε μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης Β.Μπίτση και τον Δ/ντη Ειδήσεων Γ.Κογιάννη, ότι θα μεταδοθεί βίντεο με τα αιτήματα των φοιτητών, πληροφορίες ήθελαν κάποιοι «υψηλά ιστάμενοι» να αρνούνται να τηρήσουν αυτή τη δέσμευση.
Τελικά η ολιγόλεπτη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος των φοιτητών Κωνσταντίνος Προμπονάς στη ρεπόρτερ Μίνα Ράλλη δεν μεταδόθηκε και στην θέση της αναγνώστηκε η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ.


Ο κ.Μόσιαλος πρόσθεσε οτι "Δεν θα επιτρέψουμε σε ομάδες πολιτών να επιβάλλουν την γνώμη τους και ιδιαίτερα στα δημοσια ΜΜΕ."

Και κατέληξε λέγονατς ότι : "Γνωρίζετε οτι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση προβάλλονται όλες οι απόψεις με ισορροπημένο και δημοκρατικό τρόπο."ΠΗΓΗ : blog.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item