Οι "πράσινοι" βουλευτές γκρινιάζουν αλλά δεν καταψηφίζουν. Έτσι είναι οι επαναστάτες; Τρομάρα σας!

Τη γκρίνια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άκουσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που ενημέρωσε το ΚΤΕ του κόμματος, μετά τη χθεσι...


Τη γκρίνια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ άκουσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που ενημέρωσε το ΚΤΕ του κόμματος, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση νέων μέτρων. Παρά τα παράπονα και τις αιχμές οι «πράσινοι» βουλευτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να καταψηφίσουν τα νέα χαράτσια.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα επί δύο χρόνια ψήφιζε, τώρα οφείλονται εξηγήσεις σε αυτήν ότι τα μέτρα θα έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να μας γίνει γνωστό το σχέδιο ώστε να πειστούμε να ψηφίσουμε, είπε οΜιχάλης Τζελέπης. Ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ πρότεινε επίσης την εξαίρεση των συνταξιούχων και των ανέργων από το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ, ενώ ζήτησε και την απόδοση ευθυνών στους υπουργούς που απέτυχαν στην επίτευξη των στόχων τους.

Από την πλευρά της η Μαρία Θεοχάρη αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο και στρατηγική για να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item