Αυτό κυρίες και κύριοι είναι η αμερόληπτη δικαιοσύνη...

Σε δίκη παραπέμφθηκε η 33χρονη που πέταξε την Κυριακή αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στο Ρέθυμνο. Η 33χρονη ...


Σε δίκη παραπέμφθηκε η 33χρονη που πέταξε την Κυριακή αυγό στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα στο Ρέθυμνο. Η 33χρονη κατηγορείταιγια εξύβριση, καθώς ο υφυπουργός κατέθεσε μήνυση σε βάρος της.
Μήνυση κατέθεσε ο "αξιότιμος" υφυπουργός σε μια σωστότατη κυρία η οποία είχε τα κότσια να ρίξει ένα ακριβό αγαθό σε κάποιον ο οποίος συμμετείχε στο ξεπούλημα της χώρας... Όλοι αυτοί οι οποίοι διαπράττουν κακούργημα σε βάρος της Ελλάδος είναι ελεύθεροι και όχι μόνο κυκλοφορούν αλλά πλουτίζουν και εις βάρος μας! Ντροπή τους για ακόμα μια φορά!
Ο κ. Όθωνας, βασικός μάρτυρας του επεισοδίου, δεν παρέστη στην αυτόφωρη διαδικασία και το δικαστήριο, το οποίο, μετά από αίτημα της υπεράσπισης της 33χρονης, αποφάσισε να εκδικαστεί η υπόθεση στις 10 Οκτωβρίου, ώστε να παρίσταται και ο υφυπουργός.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item