Ντόρα Μπακογιάννη: Έρχονται εκλογές...Η κυβέρνηση είναι «τα παιδία παίζει»

Δεν απέκλεισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο οι εκλογές να επισπευσθούν μετά τη δραματική τρο...


Δεν απέκλεισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη το ενδεχόμενο οι εκλογές να επισπευσθούν μετά τη δραματική τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα. 

«Πρέπει το θέατρο σκιών να τελειώσει κάποια στιγμή, η κυβέρνηση δεν έχει το θάρρος να συγκρουστεί με τα σπλάχνα της, να γκρεμίσει ό,τι έχτιζε τριάντα χρόνια τώρα και παίζει κρυφτούλι μόνο που το κρυφτούλι αυτό είναι πια με τη χρεωκοπία της χώρας», είπε η κ. Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ τόνισε πως δεν αντέχεται ούτε η σκέψη για νέα μέτρα εκεί που απέτυχαν όλα τα προηγούμενα και πως η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μία δύσκολη καμπή, και γνωστοποίησε πως είχε συνομιλία με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο ζητώντας ενημέρωση για τις εξελίξεις. 

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη ο υπουργός εκτιμά πως οι συνομιλίες θα προχωρήσουν, τα νούμερα ελέγχονται και από τις δύο πλευρές και η συζήτηση με την τρόικα θα προχωρήσει σε δέκα μέρες. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, η κυβέρνηση δίνει εικόνα«τα παιδία παίζει» και αλληλοσπαράσσεται. ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item