Και τώρα η Μέρκελ (ξανά)παίρνει το μέρος της Ελλάδας. Αποφασίστε επιτέλους για να ξέρουμε ποιον θα πάρει η μπάλα!!!

Όπως τόνισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βερολίνου – Βραδεμβούργου, πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθε...


Όπως τόνισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βερολίνου – Βραδεμβούργου, πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτική συνοχή της Ευρωζώνης και να αποκλειστούν φαινόμενα «ντόμινο». 
Αναφερόμενη στις δηλώσεις του Φίλιπ Ρέσλερ, ο Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι ο κάθένας «πρέπει να σταθμίζει πολύ προσεκτικά τις λέξεις του». Όπως συμπλήρωσε «αυτό που δεν χρειαζόμαστε είναι αναταραχή στις χρηματαγορές, διότι η ανασφάλεια είναι ήδη μεγάλη». Σύμφωνα με την ίδια "προσφέρουμε μεγάλη υπηρεσία στην Ελλάδα, εάν 'σπεκουλάρουμε' το λιγότερο δυνατόν, αλλά ενθαρρύνουμε την Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της"
Όπως υποστήριξε "Σύμφωνα με ό,τι μαθαίνω από την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και πράττει ό,τι οφείλει να πράξει" ενώ ερμήνευσε την επιστροφή της τρόικας ως ένδειξη οτι η Ελλάδα έκανε ορισμένα από τα απαραίτητα.
Επίσης, η Άνγκελα Μέρκελ, προειδοποίησε για τις συνέπειες μιας ανεξέλεγκτης στάσης πληρωμών η οποία δεν θα έπληττε μόνο την Ελλάδα αλλά θα δημιουργούσε μεγάλο κίνδυνο να πληγούν και άλλες χώρες.  Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, "Πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε ανεξέλεγκτη διαδικασία εντός της ευρωζώνης. Εργαζόμαστε με όλα τα διαθέσιμα μέσα ώστε να μην συμβεί αυτό, διότι δεν θα έπληττε μόνο την Ελλάδα και διότι ο κίνδυνος να μάς πλήξει όλους, ή τουλάχιστον πολλές χώρες, είναι πολύ υψηλός"

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item