Μπερλουσκόνι: «Χοντροκώ... που κανείς δεν την πηδ... η Μέρκελ»!

Γαργαλιστικά και άκρως ενδιαφέροντα τα αποσπάσματα από τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τον «καβα...


Γαργαλιστικά και άκρως ενδιαφέροντα τα αποσπάσματα από τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τον «καβαλιέρε» με αισθησιακές παρουσίες στα διαβόητα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι του στη βίλα του στο Άρκορε.

Την ώρα που η Ιταλία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που υιοθέτησε η κυβέρνησή του προκαλούν κύμα κοινωνικών αντιδράσεων, ο Μπερλουσκόνι καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη κρίση.

Στον ιταλικό Τύπο κυκλοφόρησε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Ιταλού πρωθυπουργού με διευθυντή εφημερίδας, στην οποία ο Μπερλουσκόνι αποκαλεί τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, «χοντροκώ... που κανείς δεν την πηδ...»!

Πέντε Ιταλοί πολιτικοί της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν σε γραπτή δήλωσή τους «απαράδεκτο» να κάνει ένας ηγέτης χυδαία σχόλια για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσω μάλλον της Γερμανίδας καγκελάριου.
Υπάρχουν κι άλλα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Μπερλουσκόνι: οι καταγγελίες πως προσέφερε ανταλλάγματα για σεξ! Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, ο άνθρωπος που προμήθευε τον Ιταλό πρωθυπουργό με ιερόδουλες είχε υποσχεθεί στην ηθοποιό Μανουέλα Αρκούρι την παρουσίαση του φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, υπό έναν όρο: να κάνει σεξ με τον «καβαλιέρε». Εκείνη υποστηρίζει ότι αρνήθηκε την πρόταση. 


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item