Κ. Μητσοτάκης: "Η Ντόρα θα σας εκπλήξει όλους στις εκλογές". Αν δεν παινέψουμε και το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει

Χα χα χα γελάσαμε τώρα...Ίσως αν δώσετε κύριε Μητσοτάκη όλη την γκαντεμιά σας(σκόρδα σκόρδα) στους υπόλοιπους ίσως και να έχει ελπίδ...


Χα χα χα γελάσαμε τώρα...Ίσως αν δώσετε κύριε Μητσοτάκη όλη την γκαντεμιά σας(σκόρδα σκόρδα) στους υπόλοιπους ίσως και να έχει ελπίδες.

Επίσης αναφέρθηκε άμεσα και στις εκλογές οπότε και βλέπουμε να έρχονται πολύ σύντομα όπως έχουμε ξαναπεί(ίσως και τον Νοέμβριο).


Σε εκδήλωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα όπου έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές και όλα τα στελέχη των κεντρικών γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο πρώην πρωθυπουργός πήρε το λόγο και μίλησε για το ρόλο του κόμματος στην πολιτική ζωή του τόπου.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πετύχει στην πορεία της. Είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μπει στη Βουλή, αλλά ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών», είπε, επισημαίνοντας πως το κόμμα, που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, καλύπτει ένα μεγάλο και υπαρκτό κενό στον πολιτικό χάρτη του τόπου.

Σε άλλο σημείο της σύντομης παρέμβασής του είπε: «Πια δεν πρόκειται να αναμετρηθούν κόμματα. Η κρίση διαπερνά τα κόμματα. Η αναμέτρηση θα είναι μεταξύ των δυνάμεων του λαϊκισμού και της υπευθυνότητας και είμαι πεπεισμένος ότι θα επικρατήσουν οι υπεύθυνες φωνές. Σας ζητώ να κρατήσετε την καθαρότητα του λόγου σας, των απόψεών σας, γιατί η Δημοκρατική Συμμαχία είναι η μόνη φωνή που έχει ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Να ξέρετε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα συσπειρώσει γύρω της τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας».

Βέβαιη ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή εμφανίστηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη.


ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item