Απεργιακές κινητοποιήσεις από εβδομάδα σε ταξί και σε δημόσιες συγκοινωνίες!

Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται να είναι η επόμενη στον τομέα των συγκοινωνιών, καθώς τη Δευτέρα προγραμματίζουν γενικ...


Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται να είναι η επόμενη στον τομέα των συγκοινωνιών, καθώς τη Δευτέρα προγραμματίζουν γενικές συνελεύσεις οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στην Αττικό Μετρό και στην ΤΡΑΜ ΑΕ, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους εν όψει των μετατάξεων που προωθούνται. 


Την ίδια ώρα όμως εγκυμονεί και ο κίνδυνος να υπάρξουν παράλληλα με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και απεργίες και στα ταξι, κάτι που αναμένεται να τινάξει στον αέρα την ομαλή λειτουργία της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες ταξί φαίνεται να έχουν "πλευρίσει" τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού απεργίες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item