Η απάντηση Πάγκαλου στην αφαίρεση του τίτλου του ως "επίτιμος"- Δεν ξέρω ούτε το όνομα του προέδρου του ΔΣΑ και ούτε γνώριζα ότι με είχαν κάνει και επίτιμο δικηγόρο".

Χθες λοιπόν είχαμε την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου όπου ενημέρωναν πως είχαν αφαιρέσει από τον Πάγκαλο τον τίτλο του "ε...
Χθες λοιπόν είχαμε την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου όπου ενημέρωναν πως είχαν αφαιρέσει από τον Πάγκαλο τον τίτλο του "επίτιμου"(τρομάρα του).

Σήμερα είχαμε την απάντηση του κ.Πάγκαλου. Μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα Mega" ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.
"Και το '68 η χούντα μου αφαίρεσε την ιθαγένεια και μετά ο ΔΣΑ με διέγραψε. Τότε ήταν μια τραγωδία, τώρα μοιάζει με κωμωδία, καθώς δεν ξέρω ούτε το όνομα του προέδρου του ΔΣΑ και ούτε γνώριζα ότι με είχαν κάνει και επίτιμο δικηγόρο".
Όμως ο κ.Πάγκαλος συνέχισε τους αρνητικούς σχολιασμούς, λέγοντας πως έχει κάνει αίτηση για να συνταξιοδοτηθεί και ότι πλήρωνε μια ζωή τις εισφορές και συνεχίζει να τις πληρώνει. "Ελπίζω να μην μου αφαιρέσει και τη σύνταξη γιατί μια ζωή πλήρωνα τις εισφορές μου".
Σε ότι αφορά τα όσα είχε πει εδώ και καιρό για τους δικηγόρος είπε: "Αυτά που ανέφερα έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο μέσος δικηγόρος δηλώνει 1.500 ευρώ το μήνα. Το ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να επαναλάβω τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα."

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item