Έχουν χάσει την μπάλα και αρχίζουν τον εκφοβισμό.Διαμαντοπούλου: Ο επόμενος πρωθυπουργός μπορεί να μην είναι "πρωθυπουργός του ευρώ"

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", η κα Διαμαντοπούλου, προειδοποίησε, πως στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφ...
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", η κα Διαμαντοπούλου, προειδοποίησε, πως στην περίπτωση αδυναμίας λήψης αποφάσεων και εσωτερικού χάους, όλα τα αρνητικά σενάρια είναι ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένης και της εξόδου από την Ευρωζώνη.
"Σταθερά θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές", είπε και τόνισε: "Εάν οδηγηθούμε σε εσωτερικό χάος και ο χρόνος φεύγει χωρίς ισορροπία, όλοι οι κίνδυνοι είναι ανοιχτοί, ακόμη και ο κίνδυνος ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ"!
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκης, απέρριψε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και εξαπέλυσε σκληρή κριτική στη ΝΔ, υποστηρίζοντας πως θέλει την επιστροφή στη δραχμή.
ΝΔ: "Ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια"
Σκληρή προσωπική επίθεση στην Άννα Διαμαντοπούλου, έκανε η ΝΔ, με αφορμή ραδιοφωνικές δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για κινδύνους εξόδου της χώρας από το ευρώ.
"Μόνο και μόνο που λέει τη λέξη "δραχμή", η κ. Διαμαντοπούλου τρομοκρατεί τους πολίτες και προκαλεί τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία", αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης και προσθέτει: "Δεν είδε η κ. Διαμαντοπούλου ότι τα spread έφτασαν σήμερα στις 1.730 μονάδες; Ούτε άκουσε τις δηλώσεις του κ. Ρομπάι, ο οποίος απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ;".
Η ΝΔ αποδίδει τις δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου στο ότι "αναγνωρίζει την προοπτική αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν γίνουν- και προσπαθεί να ξορκίσει τις κάλπες, καταφεύγοντας στην έσχατη κινδυνολογία".
Κάνει λόγο για τακτική "εκβιαστικών διλημμάτων για χρεοκοπία και στάση πληρωμών, που εγκαινίασαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πάγκαλος και η κ. Δαμανάκη" και προσθέτει ότι η κ. Διαμαντοπούλου "επανέρχεται σήμερα στα καταστροφικά σενάρια επιστροφής στη δραχμή".
Τέλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "βάζει πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον με ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια".

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item