Έκτακτη σύσκεψη Παπανδρέου-Βενιζέλου στη Βουλή - Την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο είχε εκτάκτως ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με θέμα συζήτησης τις εξελίξ...
Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο είχε εκτάκτως ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η προετοιμασία ενόψει της τηλεδιάσκεψης που θα έχει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί με θέμα το επόμενο Eurogroup και την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα.
Οι δύο άνδρες, βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία και με τον Λ. Παπαδήμο, ακολούθησε σύσκεψη με τραπεζίτες.
Κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί-Ρομπάι
Το απόγευμα στις 17:00 η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Παρά τις φήμες, διαψεύδεται ότι θα συζητηθεί το ελληνικό ζήτημα, ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί στις αγορές, δεν είναι δυνατόν να μην ασχοληθούν με την Ελλάδα.
Το γραφείο του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί διέψευσε ότι η Γαλλία και η Γερμανία ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν μία κοινή ανακοίνωση σχετικά με την Ελλάδα, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα μία γαλλική κυβερνητική πηγή στο Reuters.
"Δεν θα υπάρξει καμία γαλλογερμανική πρωτοβουλία σήμερα", δήλωσε ένας αξιωματούχος του γραφείου του Σαρκοζί.
"Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος. Επικοινώνησε με την Άγγελα Μέρκελ χθες για να συμφωνήσουν τις θέσεις που θα δημοσιοποιήσουν σήμερα. Θα αναλάβουν δράση σήμερα", είχε επισημάνει η γαλλική κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με το Reuters.
Την Τρίτη το πρωί, η Άνγκελα Μέρκελ σημείωσε ότι δεν πρέπει να φτάσει η Ελλάδα στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, κάτι που θα οδηγήσει σε ντόμινο στην ευρωζώνη.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item