Νέα "επίθεση" Πάγκαλου στους συνδικαλιστές: «Πολλά μέλη σημαίνει πολλοί συνδικαλιστές, σημαίνει πολλές αργομισθίες, πολλή σπατάλη.»

Επίθεση στους «συνδικαλισταράδες», όπως τους αποκαλεί, που ζητούν συνεχώς προσλήψεις εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος,...

Επίθεση στους «συνδικαλισταράδες», όπως τους αποκαλεί, που ζητούν συνεχώς προσλήψεις εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, λέγοντας ότι ενώ κάποτε διαχώριζαν -και ορθώς- το μόνιμο προσωπικό από τους έκτακτους, τώρα όλοι είναι ένα «συμπαγές μέτωπο για να σπαταλήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τα λεφτά των φορολογουμένων. Πολλά μέλη σημαίνει πολλοί συνδικαλιστές, σημαίνει πολλές αργομισθίες, πολλή σπατάλη.»

Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Πάγκαλος ασκεί και πάλι κριτική στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι Αξιωματική Αντιπολίτευση ασκεί ουσιαστικά η Πολιτική Ανοιξη:

«Όλη η ηγεσία της ΝΔ, όλα αυτά τα θηρία της πολιτικής τα οποία απολαύσαμε ως υπουργούς επί μία τριετία, έχει πεταχτεί στα σκουπίδια. Γιατί ο κ. Σαμαράς, προφανώς, είναι μνησίκακος και θα τους εκδικηθεί μέχρι τέλους, μέχρι δηλαδή την οριστική εξόντωσή τους.»

Ο κ. Πάγκαλος κάλεσε όσους ζητούν εκλογές «να σοβαρευτούν», εμμένοντας ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία: «Αυτό εξαρτάται από τη συνέχεια, τη συνέπεια και τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ. Από τίποτε άλλο.»

Τέλος, σημειώνει ότι ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, χρειάζεται τη συμπάθεια όλων, καθότι ανέλαβε μια αποστολή, για λογαριασμό όλων των Ελλήνων, «όχι όλων των μελών της κυβέρνησης.»ΠΗΓΗ : ΤΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item