Αστέριος Ροντούλης: «Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες»...«Ανακαλώ. Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια!»

Ο πολιτικός πολιτισμός και το υψηλό επίπεδο του κοινοβουλευτισμού που επικρατούν στο ελληνικό κοινοβούλιο έγιναν φανερά κατά τη συνεδρί...


Ο πολιτικός πολιτισμός και το υψηλό επίπεδο του κοινοβουλευτισμού που επικρατούν στο ελληνικό κοινοβούλιο έγιναν φανερά κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης. «Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες», είπε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης απευθυνόμενος στην κυβέρνηση. «Ανακαλώ. Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια!».

«Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν μπορείτε να κάνετε χαρακτηρισμούς για πρόσωπα», είπε ο προεδρεύων κ. Γρηγόρης Νιώτης στον βουλευτή του ΛΑΟΣ. «Δεν έκανα χαρακτηρισμό για συγκεκριμένο πρόσωπο. Χαρακτήρισα συνολικά την κυβέρνηση και δεν ανακαλώ», επέμεινε ο κ. Ροντούλης. «Τότε είμαι αναγκασμένος να σας επιβάλω το πειθαρχικό μέτρο ανάκλησης στην τάξη!» του είπε ο αντιπρόεδρος. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν τώρα ο βουλευτής θα πρέπει να γράψει 100 φορές : «Δεν θα σας ξαναπώ γομάρια!»

ΠΗΓΗ : real.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Για το "Ψευτες" και "Απατεώνες" δεν τους πείραξε... το "Γομαρια" τους πειραξε...
  Τα 2 πρώτα τα θεωρούν δεδομένα...
  Πως λεμε: Ρε Μ..., Ρε ηλίθιε, Ρε...
  και ο άλλος απαντάει:
  Εεε όχι και "Ρε" ... όχι και "Ρε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε εννοείτε το έχουν συνηθίσει τώρα πια...Το ωραίο της υπόθεσης ήταν ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος επέμενε να ανακαλέσει! Πρασινοσκούφης προφανώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item