Θέλει να μας τρελάνει ο Πάγκαλος;;; Θα πουλήσει λέει ένα ακίνητό του για να καταφέρει να πληρώσει το χαράτσι που ο ίδιος ψήφισε

Όπως είπε το πρωί στο MEGA το χαράτσι του ήρθε 7.500 χιλιαδες ευρω και ήδη έχει πληρώσει άλλα 10.000 για φόρο μεγάλης ακίνητης περιο...Όπως είπε το πρωί στο MEGA το χαράτσι του ήρθε 7.500 χιλιαδες ευρω και ήδη έχει πληρώσει άλλα 10.000 για φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.


"Εχω μια περιουσία σε ακίνητα που είναι κληρονομική. Δεν έχω αγοράσει τίποτα εγώ. Επειδή όμως δεν έχω 17.500 χιλιάδες, θα αναγκαστώ να πουλήσω κάποιο από τα ακίνητα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο."

Και πρόσθεσε: "Αφήστε που μπορεί να με συλλάβει ο Βενιζέλος και να πάω φυλακή. Τα ακίνητα είναι άχρηστα τα περισσότερα. Είναι κλειστά και δεν ενοικιάζονται. Είναι μια περιουσία την οποία παραμέλησα."


 


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item