Α ρε ΓΑΠ για πόσο θα συνεχίζεις το ίδιο τροπάρι;;; "Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα τα καταφέρουμε" λέει πάλι!

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε το πως, και είμαι βέβαιος, όπως έχουμε ήδη αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία μας, ότ...«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε το πως, και είμαι βέβαιος, όπως έχουμε ήδη αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία μας, ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τουςβουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας ότιδεν υπάρχει επιλογή προσφυγής σε εκλογές

Την Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με τους βουλευτές από τα Ιόνια Νησιά και την Κρήτη, στο πλαίσο των επαφών του με τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εν όψει και των κρισιμων ψηφοφοριών που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνάντηση,  ο Γ. Παπανδρέου τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση σε περιβάλλον κρίσης, που επιτείνεται και από τις εξελίξεις διεθνώς και στην Ευρώπη.

Όμως, παρά τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια ορθώνονται από αυτές τις εξελίξεις, η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης και την έξοδο από αυτήν και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε μέχρι την άνοιξη να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες μας οι προσπάθειες αυτήν την περίοδο κατατείνουν, έκτος από το νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών, στο κλείδωμα της συμφωνίας του Ιουλίου. Και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επίτευξη αυτού του στόχου».

Ο Πρωθυπουργός, αναφερόμενος στα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διαστημα σημείωσε: «Τονίζω για μια ακόμη φορά, επιλογή μας είναι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία του Ιουλίου. Και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως λέγονται κάποια πράγματα. Γιατί, για παράδειγμα, είναι άλλο πράγμα η «ασύντακτη» χρεοκοπία και άλλο η αντιμετώπιση του προβλήματος του χρέους, όπως κάνουμε μέσω του PSI. Είναι τελείως άλλο πράγμα.

Η συμβολή όλων, και η δική σας, όπως και μέχρι τώρα, στην προσπάθεια αυτή, είναι καθοριστική. Εκτός από την μάχη που δίνει η κυβέρνηση, είναι αναγκαία και η ενεργοποίηση όλης της κοινωνίας, όλων των Ελλήνων, στην προώθηση και υλοποίηση κάθε επιμέρους στόχου, που θα μας οδηγήσει και στον μεγάλο στόχο. Για τον λόγο αυτό, δεν πρέπει να φοβόμαστε τον διάλογο, και μεταξύ μας, και με την κοινωνία.

Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε το πως, και είμαι βέβαιος, όπως έχουμε ήδη αποδείξει από τη μέχρι τώρα πορεία μας, ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Και η κυβέρνηση στηρίζεται σε μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, πιο ισχυρή ακόμη και από αυτές άλλων χωρών που προσπαθούν να μας βοηθήσουν και καλούνται να πάρουν αποφάσεις στα κοινοβούλιά τους. Κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που αποτελεί και πυλώνα δημοκρατικής και πολιτικής σταθερότητας.

Αυτήν την ώρα, που διανύουμε μια κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον της χώρας περίοδο, δεν υπάρχει επιλογή προσφυγής σε εκλογές. Όπως δεν βοηθά και η καλλιέργεια φημών και σεναρίων περί εκλογών και όποιας άλλης μορφής κυβερνητικών σχημάτων, που θα μπορούσαν δήθεν να αποτελούν λύση» 

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item