Οι Αγανακτισμένοι ξανά στο Σύνταγμα – οι βιαιότητες των ΜΑΤ(Βίντεο και Φώτο)

Το Κυριακάτικο ραντεβού των  «Αγανακτισμένων»  και των  «Δεν Πληρώνω»  στο Σύνταγμα ήταν στις 18.00. Μόλις όμως άρχισαν να μαζεύο...


ΒΙΝΤΕΟ: Οι Αγανακτισμένοι ξανά στο Σύνταγμα – οι βιαιότητες των ΜΑΤ

Το Κυριακάτικο ραντεβού των «Αγανακτισμένων» και των «Δεν Πληρώνω» στο Σύνταγμα ήταν στις 18.00. Μόλις όμως άρχισαν να μαζεύονται οι πολίτες, τα ΜΑΤεκτελώντας εντολές μιας τρομοκρατημένης και ετοιμόρροπης κυβέρνησης, εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους να ανέβουν από το κάτω μέρος της πλατείας επί της Λ. Αμαλίας -μπροστά στη Βουλή- για να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Απρόκλητα, οι μπάτσοι – ταγματασφαλίτες επιτέθηκαν, χτύπησαν και έπνιξαν στα χημικά γυναίκες, ηλικιωμένους, ακόμα και μωρά παιδιά που ήταν μέσα στα καροτσάκια, για να τους διώξουν από τη Λεωφόρο και να κρατήσουν το δρόμο «ανοικτό».
Οι διαδηλωτές δεν το έβαλαν κάτω. Κράτησαν την πλατεία και μετά από διαβουλεύσεις, ξεκίνησε μια θεατρική παράσταση.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το χοροθέατρο, που είδατε στο βίντεο, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν ξανά με σκοπό να διαλύσουν τους Έλληνες πολίτες! Το πείσμα των ανθρώπων όμως αποδείχτηκε ισχυρότερο και δεν έφυγαν ούτε αυτή τη φορά από την πλατεία. Κατάφεραν να ανασυνταχθούν, να απωθήσουν τα ΜΑΤ και να ξεκινήσει συζήτηση με οικονομολόγους που εξηγούσαν στο λαό γιατί δεν πρέπει να πληρώσουμε τα χαράτσια της κατοχικής κυβέρνησης. Όση ώρα γινόταν η συζήτηση στο κάτω μέρος της πλατείας, χιλιάδες Αθηναίοι πλημμύρισαν τη Λ. Αμαλίας και κατάφεραν να την «κλείσουν».
Γύρω στις 22.30 τα ΜΑΤ, εκτελώντας πάντα τις εντολές της «κυβέρνησης», κινήθηκαν να εκκαθαρίσουν τη Λ. Αμαλίας, μπροστά στη Βουλή, από τους διαδηλωτές, τους οποίους απώθησαν με τη βία προς την οδό Πανεπιστημίου. Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί, κινούνταν αυτοκίνητα και η κίνηση αυτή ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού από την «εξυπνάδα» των ΜΑΤατζήδων μπορεί να είχαμε ακόμα και τροχαία.
Η κυβέρνηση και απόψε παραβίασε το Σύνταγμα και τους Νόμους της Πολιτείας με τη συνεργασία των ΜΑΤ και της διοίκησής τους.
Οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι από το zougla.gr και δείχνουν ορισμένες από τις ανδραγαθίες των… ανδρών των ΜΑΤ:ΠΗΓΗ : tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item