Βενιζέλος: Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα και που τεθήκαμε υπό διεθνή έλεγχο - Έρχεται επέκταση του Μεσοπρόθεσμου και με άλλα μέτρα. Εμείς θα σταυρώσουμε τα χέρια και θα τα δεχτούμε όλα;

Τι μας λες ρε τραμπούκε λωποδύτη;;; Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα και έρχονται και άλλα μέτρα; Αμ τι μας λες; Δεν έχετε καταλάβει α...Τι μας λες ρε τραμπούκε λωποδύτη;;; Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα και έρχονται και άλλα μέτρα; Αμ τι μας λες; Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως έφτασε το τέλος. Ο κόσμος πεινάει, δεν αντέχει άλλο. Είστε μια αρρώστια που κατατρώει την χώρα μας και μας καταστρέφει. Ουστ από 'δω παλιόξεφτίλες.
Το Γουδί σας περιμένει!

Για το «δράμα της χώρας» μίλησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας πως χωρίς την τρόικα τα δημοσιονομικά της Ελλάδας θα είχαν εκτροχιαστεί και υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι αυτό που αμφισβητείται είναι η ικανότητα της χώρας να βγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα, ότι πράγματι θα ληφθούν νέα μέτρα και διευκρινίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα αφορούν την περίοδο 2013 -2014, δηλαδή ένα νέο Μεσοπρόθεσμο.

"Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό έλεγχο" είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής υποστηρίζοντας ότι χωρίς έλεγχο από τη τρόικα η ελληνική οικονομία θα είχε εκτροχιαστεί.
"Πρέπει να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα" είπε λίγες μόνο ώρες έπειτα από την τηλεδιάσκεψη που είχε χθες το βράδυ με την τρόικα και λίγο πριν την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, η λήξη της οποίας φέρεται ότι θα οδηγήσει και στην ανακοίνωση αυτών.
Ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι τα μέτρα αυτά θα υποκαθιστούν τη μειωμένη απόδοση των προηγούμενων μέτρων και των εσόδων που δεν επιτεύχθηκαν λόγω της αδυναμίας των μηχανισμών και απέδωσε το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, σε αυτόν ακριβώς το λόγο, χαρακτηρίζοντας το "βαρύ αλλά δίκαιο".
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είπε ότι αυτές αφορούν συνολικά στο Μεσοπρόθεσμο για το 2013 -2014, "άρα συζητάμε για νέο πρόγραμμα" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item