Οι πρώτες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα στον Παπανδρέου ξεκίνησαν

Υπό τις δοκιμασίες των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ...
Υπό τις δοκιμασίες των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση με το δημαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Ο κύριος Παπανδρεου συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε σε μια πλαϊνή σκάλα για να μπει στο κτίριο. Την ώρα που οι συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμαζαν έντονα, εκείνος τούς χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να τους χαιρετήσει.
"Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων προκαλεί τους εργαζόμενους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τους, ενώ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την παρουσία του πρωθυπουργού στο δημαρχείο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item