Και η Μέρκελ συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι της. Αυτή τη φορά παίρνει το μέρος της Ελλάδας!

Την αισιοδοξία της ότι οι Γερμανοί βουλευτές θα εγκρίνουν και το νέο «πακέτο» βοήθειας για την Ελλάδα, επικυρώνοντας της αποφάσεις τη...


Την αισιοδοξία της ότι οι Γερμανοί βουλευτές θα εγκρίνουν και το νέο «πακέτο» βοήθειας για την Ελλάδα, επικυρώνοντας της αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος.
"Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της", τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, μετά τις περιφερειακές εκλογές στο κρατίδιο του Βερολίνου.
"Για κάθε απόφαση που πρέπει να υιοθετήσει στη Μπούντεσταγκ ο (κυβερνητικός) συνασπισμός θέλουμε να έχουμε την πλειοψηφία των δυνάμεών μας. Αυτό συνέβη για κάθε ευρωπαϊκή πολιτική απόφαση φέτος και είμαι σίγουρη ότι το ίδιο θα συμβεί" και στις 29 Σεπτεμβρίου στην ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη γερμανική βουλή, υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item