Η Κύπρος έχει ήδη προχωρήσει σε αναζήτηση υδρογονανθράκων και στην Ελλάδα γίνεται ακόμα διαβούλευση για την σύσταση ανώνυμης εταιρίας

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας που θα αναλάβει τη διαχεί...


Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας που θα αναλάβει τη διαχείριση των υδρογονανθράκων, καθώς και η υπουργική απόφαση με την οποία προκηρύσσονται επτά θέσεις για το ΔΣ της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανακοίνωσε ότι θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ Α.Ε), στην αγγλική Hellenic Hydrocarbon Resources Management SA (H.H.R.M S.A)» καθώς και το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης «Προκήρυξη - Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης επτά (7) θέσεων – μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ ΑΕ), σε συνέχεια της ψήφισης του ν.4001/2011 (ΦΕΚ 179/Α/2011) για τη δημιουργία του Εθνικού Φορέα για τη διαχείριση Υδρογονανθράκων.

ΠΗΓΗ : newscode.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item