ΣΟΚ: Απόφαση-καταπέλτης για την σωτηρία της χώρας!!!!

Θα μας τρελάνουν τελείως...Μετά την περικοπή 13ου και 14ου μισθού, μειώσεις...μειώσεις και πάλι μειώσεις στις συντάξεις, φόρους...φ...


Θα μας τρελάνουν τελείως...Μετά την περικοπή 13ου και 14ου μισθού, μειώσεις...μειώσεις και πάλι μειώσεις στις συντάξεις, φόρους...φόρους και πάλι φόρους, αποφάσισαν λοιπόν οι καλοί μας βουλευτές(μεγάλη η χάρη τους) να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα όχι μεγαλύτερα των 1400 κ.ε.! Ενώ για τους βουλευτές της επαρχίας μέχρι 1800 κ.ε. γιατί έχουν μακρύ ταξίδι μέχρι την Αθήνα(να μην κουράζονται και άδικα οι άνθρωποι, γιατί όπως όλοι ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να είσαι υπουργός)!
Ρε δεν πάτε να γ...θείτε λέω εγώ. Πόση κοροϊδία πια;;;;

Ομόφωνα δεκτή έγινε από το Σώμα η απόφαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, να περιοριστεί η χρήση αυτοκινήτων μεγάλων κυβικών στους βουλευτές.

Η απόφαση προβλέπει ότι δεν θα ξεπερνούν τα 1400 κυβικά τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας και τα 1800 στους βουλευτές της περιφέρειας και με τον τρόπο αυτό εκτιμάται, όπως τόνισε ο κ. Πετσάλνικος, ότι θα εξοικονομηθούν κονδύλια ύψους 1,5 εκ ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item