Ολι Ρεν: "Είμαι ικανοποιημένος από τις δεσμεύσεις τις ελληνικής κυβέρνησης." Λογικό αφού εμάς θα μας πιουν το αίμα!

Ο κοινοτικός επίτροπος υπογράμμισε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση- συμπεριλαμβανομένου του τέλους επί της ακίνητης περιουσί...


Ο κοινοτικός επίτροπος υπογράμμισε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση- συμπεριλαμβανομένου του τέλους επί της ακίνητης περιουσίας- κινούνται στην κατεύθυνση για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Σύμφωνα με τον Ολι Ρεν, η Ελλάδα πρέπει να πετύχει τους συμφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους και να εφαρμόσει τις συμφωνημένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ώστε να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση από τους εταίρους . Αυτό είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών, τη βελτίωση των προοπτικών για τους Έλληνες πολίτες σε ότι αφορά την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας και την ευημερία, υπογράμμισε ο Ολι Ρεν.

Ο Φινλανδός επίτροπος ανέφερε ακόμη ότι κλιμάκιο της Επιτροπής θα επανέλθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς τις ελληνικές αρχές. “Όταν η Ελλάδα θα έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις, αναμένω από την Τρόικα να έχει ολοκληρώσει την αξιολόγησή της έως τα τέλη Σεπτεμβρίου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοτικός επίτροπος.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item