Έγιναν τα εγκαίνια στη ΔΕΘ...χωρίς φυσικά την παρουσία του Παπανδρέου!

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της φετινής διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης. "Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει", δήλωσε μετά τη...


Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια της φετινής διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης. "Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει", δήλωσε μετά την τέλεση των εγκαινίων ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
"Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας, να μειώσουμε το σπάταλο κράτος, να βελτιώσουμε ριζικά το επιχειρηματικό περιβάλλον, να συγκρουστούμε με όλα τα δεσμά που κρατούν την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την παραγωγικότητα της χώρας καθηλωμένες, να προστατεύσουμε την κοινωνική συνοχή", όπως είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης.
Και συνέχισε: "Και η Ευρώπη πρέπει επίσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί γρήγορα στην υλοποίηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου, για να πάψει το μαρτύριο του Σίσυφου για τον ελληνικό λαό. Η αδράνεια είναι καταστροφική για όλους μας. Και πρώτοι εμείς ανοίγουμε το βήμα και πάμε μπροστά για να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα που αξίζουμε. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει", κατέληξε.
Ακολούθως, ο υπουργός συναντήθηκε με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ.
Νωρίτερα, εγκαινίασε την 76η ΔΕΘ και παρέστη στον αγιασμό, που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.
Παρέστησαν επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Ξυνίδης και ο υφυπουργός, Θάνος Μωραίτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Θύμιος Σώκος, ο γ. γραμματέας Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Θεόδωρος Σούμπασης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, Πάρης Μαυρίδης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item