Παπανδρέου: Συνεχίζουμε τις μεταρυθμίσεις - Έξω οι κατ'επάγγελμα φοιτητοπατέρες από τα πανεπιστήμια

Ανυποχώρητος στις μεταρρυθμίσεις εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. ...


Ανυποχώρητος στις μεταρρυθμίσεις εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θα προχωρήσουν οι αλλαγές στην Παιδεία, στην Υγεία και την Οικονομία, παρά τις αντιδράσεις.
"Θα προχωρήσουμε με διάλογο, αλλά ασυμβίβαστοι ως προς τον στόχο" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η ομιλία είχε στιγμές έντασης λόγω των συνθημάτων της νεολαίας του κόμματος, που αποδοκίμαζε, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ότι τα πανεπιστήμια θα μείνουν ανοικτά και δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
"Αργά ή γρήγορα, είτε το θέλουν είτε όχι θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια. Τα δημόσια πανεπιστήμια δεν είναι τσιφλίκι κανενός, αλλά περιουσία του ελληνικού λαού" είπε χαρακτηριστικά.
"ΠΑΣΠ ιδέα πεθαίνει τελευταία", "Κάτω τα χέρια από το άσυλο", και "Οι νέοι παλεύουν σοσιαλιστικά για μια Παιδεία δημόσια και δωρεάν", ήταν τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
"Δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικό, συντρόφισσες και σύντροφοι, ορισμένοι να παριστάνουν τους κατ' επάγγελμα φοιτητοπατέρες μέχρι τα 30 τους, αποκομίζοντας οφέλη για τους εαυτούς τους και λειτουργώντας παρασιτικά εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των φοιτητών, που διψούν να αποκτήσουν εφόδια για να γίνουν ελεύθεροι και δημιουργικοί πολίτες. Όσο και αν αντιδρούν αυτές οι κατά βάση βαθιά αντιδραστικές δυνάμεις, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω. Ας μην ματαιοπονούν λοιπόν", απάντησε από το βήμα ο Γ. Παπανδρέου, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και ζήτησε και από τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ να αλλάξει.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item