Άγριο ξύλο και χημικά τώρα στο Σύνταγμα - ΜΑΤ εναντίον αγανακτισμένων - Η εντολή στους αστυνομικούς είναι να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα ανάμεσα σε Αγανακτισμένους και τις δυνάμεις των ματ που κάνουν εκτεταμένη χ...

Άγριο ξύλο και χημικά στο Σύνταγμα

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα ανάμεσα σε Αγανακτισμένους και τις δυνάμεις των ματ που κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες των ματ έχουν εντολή να μην επιτρέψουν να διακοπεί η κυκλοφορία επί της λεωφόρου Αμαλίας, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν οι Αγανακτισμένοι. Οι δυνάμεις των ματ τραυμάτισαν μια γυναίκα και αυτή τη στιγμή δεν αφήνουν κανέναν διαδηλωτή να περάσει στην Αμαλίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ οι Αγανακτισμένοι που βρίσκονται στην πλατεία φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών και κατά των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης.

Πληροφορίες από newsbeast.gr και newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item