Ολοκληρώθηκε η πορεία των φοιτητών - Αποδοκιμασίες σε κουκουλοφόρους που προσπάθησαν να χαλάσουν την ειρηνική πορεία

Χωρίς επεισόδια αλλά αντίθετα με την περιφρούρηση των φοιτητών να απομονώνει και να περιορίζει κάποιους εν δυνάμει ταραξίες, ολοκλ...


Χωρίς επεισόδια αλλά αντίθετα με την περιφρούρηση των φοιτητών να απομονώνει και να περιορίζει κάποιους εν δυνάμει ταραξίες, ολοκληρώθηκε η δυναμική πορεία των φοιτητών στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η πορεία ξεκίνησε μετά το μεσημέρι της Πέμπτης και συμμετείχαν σε αυτήν περίπου 3.000 φοιτητές και σπουδαστές.
 
Παρά το γεγονός ότι δεν θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλη, εντούτοις εκτιμάται πως είναι μία πρώτη αντίδραση του φοιτητικού κόσμου, για το νομοσχέδιο για την Παιδεία της κ. Διαμαντοπούλου.
Η πορεία κινήθηκε απολύτως ειρηνικά και δυναμικά με συνθήματα και ιαχές μέχρι τα Χαυτεία. Εκεί μία μικρή ομάδα προσπάθησε να σπάσει τις βιτρίνες από τράπεζες, όμως τους πρόλαβαν οι υπόλοιποι φοιτητές ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα.
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε έξω από τον Ιανό, όπου πάλι οι φοιτητές σταμάτησαν την ίδια ομάδα, η οποία ήθελε να προκαλέσει καταστροφές.
Η πορεία πέρασε μπροστά από τη Βουλή και κατέληξε στα Προπύλαια.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item