«Άνοιγμα τώρα» και για τα φορτηγά ανακοίνωσε ο Ραγκούσης μετά τα ταξί - Να περιμένουμε πιθανές ελλείψεις και αύξηση της βενζίνης όπως πάντα;;;

Ακυρώνοντας ουσιαστικά την 3ετή μεταβατική περίοδο για την απελευθέρωση των φορτηγών, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύω...
Ακυρώνοντας ουσιαστικά την 3ετή μεταβατική περίοδο για την απελευθέρωση των φορτηγών, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενημέρωσε σήμερα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι μέσα στο πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο θα υπάρχουν εκτός από τα ταξί και διατάξεις που αφορούν στα φορτηγά οι οποίες θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες.
"Το άνοιγμα θα είναι πλήρες, ολοκληρωμένο, άμεσο και με κανόνες που δεν θα επιτρέπουν τη δημιουργία καρτέλ", υπογράμμισε ο Γ. Ραγκούσης.
Δήλωσε αποφασισμένος για την πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των δημόσιων μεταφορών πρόσθεσε ότι μέσα στο νομοσχέδιο θα υπάρχουν και ασφαλιστικές δικλείδες για την αποτροπή μονοπωλίων.
Μέχρι χθες ίσχυε ότι για την απελευθέρωση των φορτηγών θα υπήρχε μια μεταβατική περίοδος με σταδιακή απομείωση της εισφοράς κατά 30% την 1/1/2011, κατά 35% τον Ιανουάριο του 2012 και κατά 35% το 2013, ώστε το αντίτιμο να είναι πλέον μηδενικό, ενώ από την 1η Ιουλίου 2013 δεν θα υπήρχε καθόλου εισφορά για την είσοδο κάποιου στο επάγγελμα, παρά μόνο διοικητικά τέλη. Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις η τριετής μεταβατική περίοδος  για την απελευθέρωση των φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ακυρώθηκε.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item