Ο Γιώργος προσπαθεί να σώσει τον κομματικό του στρατό και όχι την χώρα

Ο “Εξορθολογισμός” του δημοσίου τομέα είναι συνυφασμένος με τη κρατικοδίαιτη διαπλοκή και τις γνωστές/άγνωστες εργολαβίες. Πίσω από τις π...


Ο “Εξορθολογισμός” του δημοσίου τομέα είναι συνυφασμένος με τη κρατικοδίαιτη διαπλοκή και τις γνωστές/άγνωστες εργολαβίες.

Πίσω από τις πιο αγνές προθέσεις στήνεται ένα μοναδικό επικοινωνιακό όχημα για να περάσουν το τούνελ του κρατικού κορβανά οι επιδρομείς μαμωνάδες, που έχουν καταληφθεί από αμόκ για χρήμα.

Τα δυσάρεστα μέτρα που λαμβάνονται δεν είναι προϊόν μιας de facto αναγκαιότητας, που οι κακοί ξένοι επιβάλλουν.

Πρόκειται πολύ απλά για την πασοκική εναλλακτική, ώστε να μη θιγούν τα φέουδα, ο βαθύς κομματικός στρατός και λοιποί ταγοί της μεταπολιτευτικής παράγκας.

Δυστυχώς τους αυτοκρατορικούς ολυμπιακούς αγώνες, την παγίωση της διαφθοράς στην αυτοδιοίκηση με την παράλληλη ιστορική κακοποίηση του ονόματος του Ι.Καποδίστρια, τα υπερκοστολογημένα οδικά δίκτυα, την πελατειακή εξέλιξη του ΕΣΥ, το χρηματιστήριο και τη νοοτροπία της “φούσκας”, την μετατροπή μιας μεσογειακής χώρας από σύγχρονη αγροτική οικονομία σε μια επιδοτούμενη κλίκα και φυσική προσχώρηση στον τριτιγενή τομέα -όχι για λόγους ποιοτικής δυναμικής, κάθε άλλο μάλιστα-, μαζί με τις λοιπές ιδεοληψίες που μας ταλανίζουν και σήμερα (μειονοτική, μεταναστευτική κρίση), συνθέτουν το παζλ της περίφημης “πασοκιάς” και όσα οικονομετρικά συνδυαστικά θεωρήματα και να συνεχίσουν να υπερ-αναλύονται πανταχόθεν, οι συνέπειες των παραπάνω θα είναι μόνιμες εαν δεν δούμε την αλήθεια.

Λίγοι υπουργοί πήγαν να κάνουν κάτι, αλλά ο παλαιοπασοκισμός πλειοψηφεί συντριπτικά. 
ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item