Πιέζουν τον Παπουτσή να δώσει στην δημοσιότητα την λίστα με τους δημοσιογράφους, τους επιχειρηματίες και τους άλλους επιφανείς που φυλάνε αστυνομικοί

Ασφυκτικές πιέσεις ασκούν στον Παπουτσή βουλευτές από διάφορες πτέρυγες της Βουλής προκειμένου ναδώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με ...


Πιέζουν τον Παπουτσή για τη λίστα των φρουρούμενων
Ασφυκτικές πιέσεις ασκούν στον Παπουτσή βουλευτές από διάφορες πτέρυγες της Βουλής προκειμένου ναδώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους δημοσιογράφους, τους επιχειρηματίες και τους άλλους επιφανείς που φυλάνε αστυνομικοί.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ετοιμάζεται να δώσει τα ονόματα , καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι βουλευτές θα του υποβάλλουν επίκαιρη ερώτηση και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορεί να κάνει πίσω και θα εκτεθεί χειρότερα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχει διατεθεί πολύ μεγάλος αριθμός αστυνομικών και σε πρόσωπα εκτός της αρχικής λίστας.

ΠΗΓΗ : parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item