Ας γελάσουμε και λίγο με τα χάλια μας! Μαθήματα σεξ από το Γιωργάκη!!!

Η Ελλάδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας; Η κυβέρνηση κόβει το επίδομα σε πολυτέκνους. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη φοροδιαφυγή; Η κυβέ...


Η Ελλάδα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας; Η κυβέρνηση κόβει το επίδομα σε πολυτέκνους. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με τη φοροδιαφυγή; Η κυβέρνηση ρίχνει το αφορολόγητο στις 5.000 το χρόνο. Η Ελλάδα έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη; Η κυβέρνηση μειώνει την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε όλα για να αναδείξουμε την επικίνδυνη ανικανότητα της κυβέρνησης.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως φταίμε κι εμείς σε τεράστιο ποσοστό. Το ατομικό συμφέρον και η έλλειψη συλλογικότητας που μας διακατέχει, μας οδήγησαν σ’αυτήν εδώ την κατάσταση. Εμείς ψηφίσαμε όλους αυτούς που σήμερα βρίζουμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Και η μία μεγάλη απαίτησή μας είναι να σταματήσει η κυβέρνηση να λειτουργεί τόσο ηλίθια. Να μην προσπαθεί να διορθώσει μια βλακεία με μια άλλη, μεγαλύτερη.

Είμαι 32 (παρά κάτι, μη χεστούμε) ετών, δεν ξέρω πως ήταν η χώρα από τη χούντα και πριν, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι τόση μιζέρια και απελπισία, όση έχουμε σήμερα, δεν έχω ξαναδεί. Ούτε τέτοιο σεξ:

ΠΗΓΗ : 
drseeng.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item