Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ": Το κίνημα δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις - Στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις

Το κίνημα δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις- στο δρόμο -Στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις. Το κίνημα μας από τα ξημερώματα του Σαββάτ...Το κίνημα δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις- στο δρόμο -Στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις.
Το κίνημα μας από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10-9-11 έως και μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 11-9-11 πραγματοποίησε ένα διήμερο μεγάλων δράσεων. Ανοίξαμε διόδια, ήρθαμε σε σύγκρουση με το κράτος των μεγαλοεργολάβων και τα τσιράκια τους, διαδηλώσαμε μαζί με τον λαό της Θεσσαλονίκης, πορευτήκαμε στο Βελλίδειο. Εκεί γευτήκαμε την στοχευμένη επίθεση των δυνάμεων της καταστολής που με δεκάδες καρκινογόνα και επικίνδυνα χημικά, "έλουσαν" το μπλοκ μας. Πολλοί συναγωνιστές υπέστησαν βλάβες, ευτυχώς όχι σοβαρές, από τα χημικά. Το μπλοκ μας άντεξε και συνετεταγμένα συνέχισε την πορεία του. Στον δρόμο της επιστροφής και ακολουθούμενοι από δυνάμεις καταστολής (περιπολικά, ασφαλιτικά και ΟΠΚΕ) ανοίξαμε όλα τα διόδια. Κάναμε επίσης και μια επίσκεψη στα συστεγαζόμενα κτίρια της εταιρίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ μαζί με την τροχαία
. Οι τροχονόμοι δρώντας σαν "μπομπολάκια" γράφουν κρυπτόμενοι πίσω από θάμνους και διαφημιστικές πινακίδες, τους οδηγούς που αντιστέκονται, ακόμη και 10 χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια.

Δείτε τα όλα αυτά στο παρακάτω βίντεο:Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item