Το υπουργείο δηλώνει ικανοποιημένο από την συνάντηση Βενιζέλου - τρόικας...Η τρόικα όμως;

Όλοι μπήκαν και βγήκαν χαμογελαστοί. Οπως κάθε φορά βέβαια και με την σχετική αμηχανία μπροστά στις κάμερες. Κύκλοι του Υπουργείου Ο...


Όλοι μπήκαν και βγήκαν χαμογελαστοί. Οπως κάθε φορά βέβαια και με την σχετική αμηχανία μπροστά στις κάμερες.

Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, δήλωναν ικανοποιημένοι γιατί το κλίμα της συζήτησης ήταν θετικό και δημιουργικό, μετά τα σκληρά μέτρα που αποφασίστηκαν και τις θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο ελληνικός λαός για την προστασία της οικονομικής υπόστασης και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας.

Δεν είπαν όμως εαν ο Ε. Βενιζέλος ζήτησε από την τρόικα νέα προθεσμία για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα καθώς είναι αδύνατο για την κυβέρνηση να παρουσιάσει λίστες με το 10% των υπαλλήλων που βγαίνουν σε εφεδρεία.

'Οπως τονίστηκε, πάντα από το υπουργείο, κατά την πρώτη αυτή συνάντηση έγινε η επισκόπηση των θεμάτων που θα εξεταστούν μέχρι να ολοκληρωθεί η Πέμπτη αναθεώρηση του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας οτι θα υπάρξει σειρά συναντήσεων του κ. Βενιζέλου και άλλων μελών της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες με τους επικεφαλής της τρόικας.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item