Χωρίς μέσα μεταφοράς και ταξί σήμερα η Αθήνα. Χάος στους δρόμους!

Εξαιρετικά δύσκολη θα είναι η μέρα για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενο...Εξαιρετικά δύσκολη θα είναι η μέρα για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και προαστιακός, ενώ 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει και εργαζόμενοι σε  ολόκληρο τον όμιλο του ΟΣΕ, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στο χορό των κινητοποιήσεων εισέρχονται από την Τετάρτη και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αρχίζουν 48ωρη απεργία, αντιδρώντας στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, κάλεσε τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες να επιδείξουν υπευθυνότητα και να σταθμίσουν τη στάση τους με βάση το γενικό συμφέρον.
Βασικό αίτημα των εργαζόμενων είναι να μην προχωρήσει ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας στις επιχειρήσεις των αστικών συγκοινωνιών, από τις οποίες, όπως διατείνονται, έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα εκατοντάδες υπάλληλοι, στο πλαίσιο των μετατάξεων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item