Ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ ο Παπανδρέου...Να περιμένουμε καινούργια μέτρα ή μήπως αναγγελία εκλογών;;;

Όποιος θυμάται καλά, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχα...


Όποιος θυμάται καλά, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και επί πρωθυπουργίας του Καραμανλή και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε την αναγγελία εκλογών...Να περιμένουμε λοιπόν κάτι παρόμοιο και σε αυτήν την περίπτωση;;;
Στην ακύρωση του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προχώρησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός είχε αναχωρήσει την Παρασκευή για το Λονδίνο, ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η ματαίωση της επίσκεψης κρίθηκε απαραίτητη επειδή "η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην Ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα.
Ο πρωθυπουργός ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του προκειμένου να επικεντρώσει την προσοχή του στα μέτρα που είναι αναγκαία για τη συνέχιση του δανεισμού της Ελλάδας από τους διεθνείς οργανισμούς, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μεγάλη αλήθεια αυτή.Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σίγουρα θα έχουμε εκλογές.Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο με αυτές τις κινήσεις ώστε να μην φέρουμε αντίδραση.Δεν νομίζω πως η σύλληψη του Ψωμιάδη(μόνο σύλληψη δεν ήταν αυτή) και οι απειλές τις Τουρκίας να είναι τυχαία.Όλα αυτά είναι κόλπα για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεγονός πως αυτές οι κινήσεις που ανέφερες μόνο τυχαίες δεν είναι...Αλλά μην αγχώνεσαι! Ο ΓΑΠ έχει σίγουρα και κάποιο άλλο άσσο στο μανίκι του και θα αναγκαστεί να τον παίξει σύντομα. Εκεί θα καταλάβουμε πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item