Δύσκολη εβδομάδα από αύριο, λόγω πιθανότητας απεργιών, για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Αύριο Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα καθορίσουν τη στάση τους , ενώ την Τετάρτη θα πάρουν σχετικές αποφάσεις...


Αύριο Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα καθορίσουν τη στάση τους , ενώ την Τετάρτη θα πάρουν σχετικές αποφάσεις οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, Ηλεκτρικό, Μετρό και Τραμ.

Σε θέση μάχης βρίσκονται όμως και οι ιδιοκτήτες ταξί, εν αναμονή των ρυθμίσεων που αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδος ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.


Οι ιδιοκτήτες Ταξί, που έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, αναμένουν τις ανακοινώσεις για να καθορίσουν την πορεία τους, αν και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item