Για να δούμε τι "δωράκι" μας ετοιμάζει η κυβέρνηση μαζί με την ανακοίνωση των νέων μέτρων

Δεν είναι τυχαίο πως αναβάλουν ξανά και ξανά τις προγραμματισμένες δηλώσεις. Αφού τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί και το μόνο που μένει είναι...Δεν είναι τυχαίο πως αναβάλουν ξανά και ξανά τις προγραμματισμένες δηλώσεις. Αφού τα μέτρα έχουν συμφωνηθεί και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθούν.

Είναι σίγουρο πως φοβούνται την αναγγελία των μέτρων γιατί δεν θα είναι καθόλου απίθανο μια γενικευμένη "εξέγερση" των ανθρώπων που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν τον ζυγό.

Έχουμε και λέμε: Την 17Ν την έχουν εξοντώσει, τους Πυρήνες της Φωτιάς το ίδιο, η σαπίλα και τα στημένα στο ποδόσφαιρο όπως όλοι γνωρίζουμε τελείωσαν καθώς όπως έλεγε και ο Γιωργάκης (το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο)!

Για να δούμε λοιπόν πια θα είναι η "έκπληξη" αυτή τη φορά...Λέτε να πιάσουν επιτέλους τον Παλαιοκώστα; Αν και είμαι σίγουρος πως και αυτός στο κόλπο είναι και τον έχουν πιάσει εδώ και καιρό απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσουν.

Ο κερατάς ως συνήθως το μαθαίνει τελευταίος βέβαια οπότε περιμένουμε....

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item