Πορεία χιλιάδων οδηγών ταξί προς τη Βουλή - Θέλουν να την περικυκλώσουν - Η ΕΛ.ΑΣ έβαλε ήδη τον ατσάλινο φράχτη

Χιλιάδες οδηγοί ταξί από διάφορες γωνιές της Ελλάδας ξεκίνησαν ήδη από την οδό Μάρνης με προορισμό το κοινοβούλιο, προκειμένου να δια...Χιλιάδες οδηγοί ταξί από διάφορες γωνιές της Ελλάδας ξεκίνησαν ήδη από την οδό Μάρνης με προορισμό το κοινοβούλιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο νομοσχέδιο και να αποπειραθούν, όπως υποστηρίζουν να περικυκλώσουν τη Βουλή την ώρα που μέσα στο κτίριο ο υπουργός Υποδομών, κ. Ραγκούσης θα ενημερώνει το ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για το νέο νομοσχέδιο. 


Χαρακτηριστικό είναι του μεγάλου αριθμού των οδηγών ταξί που έχουν συγκεντρωθεί είναι πως είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο. 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια γύρω από τη Βουλή με χιλιάδες αστυνομικούς, ενώ ήδη έχει στηθεί ο ατσάλινος φράχτης στην Βασιλίσσης Σοφίας. 

Βασιλίσσης Σοφίας
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος ζήτησε από τους οδηγούς ταξί να απομονώσουν όσους αποπειραθούν να προκαλέσουν ένταση και καταφέρθηκε για άλλη μία φορά κατά του κ. Ραγκούση για το νέο νομοσχέδιο.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item