Συνεχίζονται οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη και την Τετάρτη. Διαβάστε αναλυτικά...

Εβδομάδα ταλαιπωρίας  αναμένεται να περάσει το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, αφού το απόγευμα της Δευτέρας,  οι εργαζόμενοι στα τρ...


Εβδομάδα ταλαιπωρίας αναμένεται να περάσει το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, αφού το απόγευμα της Δευτέρας,  οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και στα λεωφορεία αποφάσισαν 48ωρη απεργία,  την Τρίτη και την Τετάρτη.  

Παράλληλα, οι συνάδελφοί τους σε μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη κινητοποίηση την Τρίτη.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό, τον προαστιακό και τον ΟΣΕ αποφάσισαν 24ωρη κινητοποίηση για την Τετάρτη. 

Στο μεταξύ, οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των κινητοποιήσεών τους. Έτσι, ενώ είχαν εξαγγείλει 48ωρη απεργία για αύριο και μεθαύριο, τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η Ομοσπονδία των αυτοκινητιστών κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι παρόλο που κατέθεσαν τις προτάσεις τους εδώ και αρκετές ημέρες, δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως κίνηση από την πλευρά του υπουργού να συνεχιστεί ο διάλογος, και ότι η τελευταία φορά που συναντήθηκαν μαζί του ήταν τον περασμένο Ιούλιο.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μεταφοράς για την Τρίτη και την Τετάρτη:

Την Τρίτη δεν θα κυκλοφορήσει:

- Το Μετρό 
- Τα λεωφορεία
- Τα τρόλεϊ

Ακόμη, πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα την Τετάρτη, καθώς θα απεργήσουν:

- Τα λεωφορεία
- Τα τρόλεϊ
- Το Τραμ
- Ο Ηλεκτρικός
- Ο προαστιακός
- Τα ταξί
- Ο ΟΣΕ πανελλαδικά

Επίσης, την Τετάρτη είναι πιθανόν να απεργήσουν εκ νέου τα σωματεία του Μετρό, δημιουργώντας χάος στην Αθήνα. ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item