Έληξε η κατάληψη των φοιτητών στην ΕΡΤ…(UPDATE)

Φήμες για κατάληψη του Στούντιο της ΝΕΤ. Διαβάστε τι γράφουν στο twitter: Μάταια περίμεναν μέχρι και ένα τέταρτο ...


Διακόπηκε το δελτίο της ΝΕΤ…


Φήμες για κατάληψη του Στούντιο της ΝΕΤ. Διαβάστε τι γράφουν στο twitter:

Μάταια περίμεναν μέχρι και ένα τέταρτο μετά τις εννέα, οι τηλεθεατές της ΝΕΤ μήπως και ξεκινήσει πάλι το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Αντί γι αυτό βλέπουν τη Μάγια Τσόκλη να τους ταξιδεύει, καθώς το κεντρικό στούντιο της ΝΕΤ τελεί υπό κατάληψη.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, περίπου 60 φοιτητές, πιθανά να ανήκουν στην άκρα αριστερά, εισέβαλαν στο κτίριο κατέλαβαν το στούντιο από όπου βγαίνουν οι ειδήσεις.
Πρόκειται για μέλη του συντονιστικού των καταλήψεων, όπως γίνεται γνωστό.
Υπάρχει αναστάτωση και διενέξεις ανάμεσα σε φοιτητές και εργαζόμενους ενώ υπάρχει και πανό το οποίο αναγράφει "σπάμε τη σιωπή των φοιτητών σπάμε τη σιωπή της κοινωνίας".

Μετά τις 9.30 έφτασαν στην ΝΕΤ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία των ΥΜΕΤ.


Πώς κόπηκε «στον αέρα» το Δελτίο της ΝΕΤ:
ΑΝΑΝΕΩΣΗ


Μετά από  διαπραγματεύσεις έληξε η κατάληψη της ΕΡΤ από φοιτητές, που νωρίτερα είχαν εισβάλει στο στούντιο της κρατικής τηλεόρασης και παρεμπόδισαν τη μετάδοση του δελτίου ειδήσεων των 9 της ΝΕΤ.
Αρχικά οι φοιτητές ζητούσαν να μεταδοθεί ζωντανά μήνυμά τους για την κατάσταση στην Παιδεία από το δελτίο ενώ η διοίκηση της ΕΡΤ έχει δεσμευθεί για τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοσή του.
Τελικά οι συγκεντρωμένοι  δέχθηκαν να κάνουν μια δήλωση on camera στη δημοσιογράφο του κρατικού καναλιού κ. Μίνα Ράλλη και παραμένουν εντός του κτηρίου περιμένοντας να δουν την προβολή της στο νυχτερινό δελτίο της ΝΕΤ. 
Ερωτήματα πάντως προκαλεί το γεγονός, πως κατάφεραν να εισβάλλουν στο ραδιομέγαρο περισσότερα από 40 άτομα, εκθέτοντας τα μέτρα ασφαλείας στο Μέγαρο της Αγίας Παρασκευής.ΠΗΓΗ : tsantiri.gr, star.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item