Μετά τις διακοπές λοιπόν επιστροφή στο Σύνταγμα για τους Αγανακτισμένους...Για να δούμε την πορεία των πραγμάτων!

Το πρώτο ραντεβού, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, δίνουν απόψε στις πλατείες της χώρας οι «αγανακτισμένοι». Στην πλατεία Συντάγματος...


Το πρώτο ραντεβού, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, δίνουν απόψε στις πλατείες της χώρας οι «αγανακτισμένοι». Στην πλατεία Συντάγματος έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στις επτά το απόγευμα.
"Η 3η Σεπτέμβρη είναι μια ημερομηνία, που μπορούμε να οικειοποιηθούμε αποδίδοντας της το πραγματικό νόημα, αυτό των λαϊκών αναγκών, διαχρονικά", αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει η Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος.  "Είναι μια ημερομηνία ορόσημο [...] η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια [...]τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων", σημειώνεται στο κείμενο.
Τίθεται ως στόχος η "ανατροπή της κυβέρνησης, της τρόικα και του συνόλου του πολιτειακού και οικονομικού συστήματος", καθώς σύμφωνα με τη Λαϊκή Συνέλευση αποτελεί προαπαιτούμενο για την άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item