Η τρόικα ζητάει και άλλα μέτρα...Και φυσικά εμείς σαν καλός και υπάκουος λαός θα τα δεχτούμε;;;

Πρόσθετα μέτρα ύψους 1,7 δισ. ευρώ φαίνεται πως θα υποχρεωθεί να πάρει η κυβέρνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα που εξήγ...
Πρόσθετα μέτρα ύψους 1,7 δισ. ευρώ φαίνεται πως θα υποχρεωθεί να πάρει η κυβέρνηση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου δεν επαρκούν.
Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", το θέμα εκτιμάται ότι συζητήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε τη Τετάρτη μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του επιτρόπου Ολι Ρεν. Ο υπουργός ενημέρωσε τον κ. Ρεν για τις αποφάσεις που έλαβε το υπουργικό συμβούλιο για την ταχεία προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, ενώ ο Ευρωπαίος επίτροπος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συγκεκριμένες αποφάσεις.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρεν άφησε να εννοηθεί ότι η τρόικα περιμένει νέα μέτρα για να επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ ο ίδιος ανέφερε πως η τρόικα αποχώρησε από την χώρα μας γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα που είχε συμφωνηθεί.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται υψηλόβαθμη πηγή στο υπουργείο Οικονομικών, η οποία επιβεβαιώνει ότι μπορεί να χρειαστούν νέα μέτρα, υποστηρίζοντας πως ο Βενιζέλος δεν είχε πει ποτέ ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item