Τα έψαλλαν οι νέοι στους πολιτικούς στην βουλή..."Το μέλλον του τόπου είμαστε εμείς, επιτρέψτε μας να σας κρίνουμε και να σας κατακρίνουμε για τα πολλά λάθη σας"

"Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, θα σας πω κάτι που δεν θα σας αρέσει.  Αν δεν μας κρύβατε τόσα χρόνια τα οικονομικά  στοιχεία  δεν θα ε..."Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, θα σας πω κάτι που δεν θα σας αρέσει.  Αν δεν μας κρύβατε τόσα χρόνια τα οικονομικά στοιχεία δεν θα είχαμε φτάσει ως εδω. Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!" είπε η Μαρία Κοτίβα, μαθήτρια της Β' Λυκείου απευθυνόμενη σε όλους  τους παρόντες πολιτικούς, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους συνομιλήκους της.
"Το μέλλον του τόπου είμαστε εμείς, επιτρέψτε μας να σας κρίνουμε και να σας κατακρίνουμε για τα πολλά λάθη σας" είπε η έφηβη βουλευτής Γιάννα Τριανταφύλλου.
"Χρεώνετε το ίδιο αυτούς που έτρωγαν καρβέλια, με αυτούς που έτρωγαν ψίχουλα. Δεν κάνετε τον κόπο να βγείτε έξω στην κοινωνία", δήλωσε ένας τρίτος την ώρα που εισερχόταν στην αίθουσα ο πρωθυπουργός.
Στο διάλειμμα της συνεδρίασης ο Γιώργος Παπανδρέου κατέβηκε από τα έδρανα, έβγαλε φωτογραφίες και συνομίλησε με τους μαθητές.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, παρακολούθησε τις συνεδριάσεις των Επιτροπών και καλωσόρισε στο Κοινοβούλιο τους έφηβους βουλευτές, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ωριμότητα και το βάθος των τοποθετήσεων τους.
ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item