Δεν μας έφταναν τα τρεξίματα με τα πανεπιστήμια, μας περιμένει ταλαιπωρία αύριο και με τις συγκοινωνίες!

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό που μετακινείται με το μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, καθώς τα Σωματεία των εργα...


Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι σε ΗΣΑΠ και Μετρό
Ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό που μετακινείται με το μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, καθώς τα Σωματεία των εργαζομένων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή, διαμαρτυρόμενοι για διώξεις, που, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, δέχονται οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο των μετατάξεων, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με τους Συνδικαλιστές, μετατάσσονται υπάλληλοι που θέλουν μόλις λίγους μήνες για να συνταξιοδοτηθούν και προαναγγέλλουν κλιμάκωση του αγώνα τους το επόμενο διάστημα με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ ΚΑΙ στο ΜΕΤΡΟ έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο μεταφορών για αύριο στις 10 το πρωί. 

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα λειτουργεί, λόγω έργων, το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Ομόνοια-Πειραιάς.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item