Γιατί δεν το κλείνετε το άτιμο το Χρηματιστήριο;;;

Στις 866 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα το ελληνικό χρηματιστήριο και οι μετοχές καταγράφουν μια απίστευτη πτώση, ιδιαίτερα οι τραπε...


Στις 866 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα το ελληνικό χρηματιστήριο και οι μετοχές καταγράφουν μια απίστευτη πτώση, ιδιαίτερα οι τραπεζικές. Εταιρείες που είχαν αποτίμηση 15 δις πριν από 10 χρόνια (και όλοι έλεγαν "μην τυχόν και τις ιδιωτικοποιήσετε, θα μας βρείτε μπροστά σας"), αξίζουν..
 σήμερα το ένα εικοστό ! Σήμερα, που θέλουμε να τις αποκρατικοπιήσουμε ! Σήμερα που μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, το ΤΤ έχει 1 ευρώ! Όταν είχε 15 κανείς δεν σκεφτόταν πώληση! Θέλουν να το πουλήσουν σήμερα που έχει 1 ευρώ !

Σε παγκόσμια κλίμακα, τα χρηματιστήρια αναστέλλουν για μερικές μέρες τη λειτουργία τους, όταν παρατηρείται τέτοια ξεφτίλα. Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνουμε κι εδώ;Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item