Με σύνθημα "Η ΕΛΑΣ πενθεί. Ημέρα πληρωμής - Ημέρα πένθους" οι ειδικοί φρουροί ανήρτησαν πανό στο Λυκαβηττό εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές που υφίστανται

Ένα μαύρο πανό που γράφει "H ΕΛΑΣ πενθεί. Ημέρα πληρωμής - Ημέρα πένθους", ανήρτησαν το πρωί της Δευτέρας στο λόφο του ...Ένα μαύρο πανό που γράφει "H ΕΛΑΣ πενθεί. Ημέρα πληρωμής - Ημέρα πένθους", ανήρτησαν το πρωί της Δευτέρας στο λόφο του Λυκαβηττού μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών της Αστυνομίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στις αποδοχές τους.
Οι ειδικοί φρουροί τη Τρίτη έχουν προγραμματίσει για τις 18.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Σε δηλώσεις του στο Mega, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας απευθυνόμενος στους υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη είπε: "Δεν θα περάσουν καλά με τους ένστολους, δεν θα τη βγάλουν καθαρή".
Από τη πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Σωματείου, κ. Φαναριώτης, μιλώντας στη ΝΕΤ ανέφερε πως  "η χρεοκοπία για εμάς έχει ήδη συντελεστεί", σημειώνοντας ότι  μέσω των κινήσεων αυτών οι ειδικοί φρουροί θέλουν να διατρανώσουν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item